Welkom

Mijn naam is Ron van Leeuwen, geboren als zoon van een Smid met een stuk ijzer onder zijn bed, om alvast aan de geur te wennen!
Dit resulteerde in voortzetting van een reeds vier generaties bestaande smederij, waar men met een ijzersterke wil voor ‘bekende’, maar ook  zeker voor vele minder ‘bekende’ Nederlanders, een erf afscheiding verzorgde, al dan niet met camera’s beveiligd en elektronisch gestuurd.

Vele van onze klanten, hebben in de loop der jaren hun privé grenzen verlegd, door middel van een tweede onderkomen in het buitenland.
Door een goede, maar ook vertrouwde samenwerking, werden wij gevraagd om tevens hun bezit in het buitenland te beveiligen.
Dit is het begin van
"Van Leeuwen International".

Wij verzorgen hekwerken en raam beveiligingen
met een garantie ,tegen roest, van vele jaren
En plaatsen deze – al dan niet – met een lokale aannemer.
In welk land u maar wilt.

Uiteraard zijn onze offertes geheel vrijblijvend

En kunnen wij voor u, door middel van computertechnieken, een realistische tekening maken.
Tevens zijn ook uw buitenlandse vrienden en kennissen van harte welkom om een offerte aan te vragen en kom ik, na onze eerste kennismaking, bij u ter plaatse om het één en ander in te meten en te bespreken.

Bel, fax of zend mij een e-mail en laat mij u overtuigen dat een puur Nederlands product ook in het buitenland grensverleggend kan werken!

 

Vriendelijke groet,

Ron van Leeuwen.

Graphics4You | 2007
:: van Leeuwen metaalbewerking bv
    Industrieterrein 'De Nieuwe Vaart'
    De Nieuwe Vaart 46
   1401 GS Bussum Nederland
:: Tel. +31 (0)35 693 35 68
::  
Fax +31 (0)35 693 39 58

::
E-mail: info@vanleeuwenmetaal.nl